Gigant se sprema da osvoji nova polja

This article is also available in: English

Izvor: TheDrum

Amazon priprema lansiranje nove aplikacije za razmjenu poruka, u nastojanju da otvori više linija komunikacije s potrošačima.

Anytime aplikacija bit će potpuno opremljena, samostalna aplikacija za razmjenu poruka putem pametnih telefona, tableta, računala i pametnih satova. Omogućit će korisnicima da razgovaraju koristeći tekst i video, a moći će i igrati igre i sudjelovati u drugim Amazon uslugama, uključujući kupnju.

Tech Crunch je objavio vijest o novoj aplikaciji, navodeći kao izvor istraživanje koje je uključivalo slike koje navodno prikazuju naziv usluge i opcije uključene u istu. značajke uključene u uslugu.

Ukoliko se ova vijest pokaže istinitom, ova usluga će vjerovatno predstavljati nadogradnju na Amazonovu komunikacijsku ponudu putem Alexa Calling-a, i omogućit će mu da proširi izravne linije sa potrošačima izvan ekosustava Echo uređaja. To bi također značilo da ljudi mogu koristiti svoje Alexa aplikacije – na pametnim telefonima i drugim uređajima – da komuniciraju jedni s drugima.