U programu će se naći predavači iz kompanija WARC, Google India, FP7 McCann, 4As Philippines, ADK, Toyota Motor Asia Pacific, Hakuhodo Inc., P&G, i mnogih drugih

This article is also available in: English

ADFEST je predstavio do sada najbogatiji program u 22 godine dugoj historiji festivala, krcat imenima kreativnih, produkcijskih i digitalnih stručnjaka.

S više od 30 predavanja, ADFEST također ove godine pokreće i nekoliko novih formata: Breakout Stage će donijeti intimnije razgovore i prezentacije, dok će na području Open Space Workshopa biti organizovane interaktivne radionice poput „Speed ​​Dating With the Juries“, na kojima će mladi kreativci imati priliku predstaviti svoje portfolije žiriju ADFEST 2019 festivala. ADFEST ove godine također pokreće i TMRRW Biz School, kreativnu poslovnu školu za marketinške lidere.

Ovogodišnji program podijeljen je u dva toka: Craft @ ADFEST, koji traje od 20. do 21. marta/ožujka 2019. i koji će biti posvećen istraživanju najnovijih produkcijskih, digitalnih, sadržajnih i tehnoloških trendova, te Creative @ ADFEST koji će se održati 22. i 23. marta/ožujka, i na kojem će glavna tema biti ono što je u samoj DNA festivala ADFEST, kreativnost.

Ove godine predavanja će voditi globalni kreativni lideri iz kompanija kao što su WARC, Google, FP7 McCann, ADK, P&G, D&AD, Leo Burnett Worldwide, i mnogih drugih.

Da spomenemo samo neke od sesija: Ed Pank, generalni direktor, WARC Asia Pacific, održat će predavanje na temu „Trendovi iz najkreativnijih kampanja svijeta“, Umma Saini, Brand & Creative Lead, Google India, govorit će o tome o tome kako ostati relevantan u svijetu sve bržih promjena u predavanju „Šta bi Julija učinila? Ostati kreativan u svijetu koji se mijenja“, dok će Dominique Touchaud, direktor Procter and Gamble Singapur, govoriti o tome „Može li sapun spasiti svijet?“, a Mark Tutssel, Leo Burnett Worldwide, će objasniti „Zašto će instinkt, alkemija i poduzetničko razmišljanje osvojiti kreativnu budućnost,“ u svom predavanju „Poslušajte svoj instinkt“.

ADFEST 2019 će se održati od 20. do 23. marta/ožujka u Royal Cliff Hotels Group u Pattayi na Tajlandu. Saznajte više na www.ADFEST.com