Iz mog ugla

Svjetski dizajneri kreirali uniforme Olimpijaca

Svjetski dizajneri kreirali uniforme Olimpijaca

Uniforme koje su nacionalni timovi nosili na ceremoniji otvaranja ovogodišnjih Olimpijskih igara kreirali su neki od najpoznatijih svjetskih dizajnera, među kojima Armani, Prada, Ralf Lauren, Stella Mccartney.


Mnogi iz modne industrije već kažu da Olimpijada u Londonu ima najviše stila, a među najlepše obučenim sportistima bili su Italijani, čije su uniforme dizajnirali Armani i Prada.

Stella Mccartney i Adidas kreirali su sportsku odjeću britanskih olimpijaca u tirkiznim i mornaričkim nijansama plave boje, koju gledaoci međutim nisu mogli da vide jer su na ceremoniji otvaranja nosili bijelo-zlatne trenerke.

Američki sportisti bili su u mornaričkim blejzerima, bijelim pantalonama ili suknjama sa beretkama i plavo-crveno-bijelim maramama, koje je kreirao Ralf Lauren.

Uniformu nacionalnih boja za Jamajčane dizajnirala je Sedela Marli, ćerka legendarnog muzičara Boba Marlija. Modna kuća Ermes bila je zadužena za Francuze, a za olimpijski tim San Marina Salvatore Feragamo.

Njemački olimpijci su bili zapaženi po tome što njihove uniforme nisu bile nacionalnih boja nego roze i jarko plave boje, dok su Česi nosili svjetlo plave kišne čizme "velington" i bijele šortseve.

Špancima se nije baš dopala crveno-zlatna uniforma njihovih sportista, koju je dizajnirala ruska kompanija za sportsku odjeću Bosko.

Economy.rs

Više iz kategorije Iz mog ugla

THE CUP dnevnik THE CUP dnevnik 22.04.2014. Iz Sarajeva me je ispratio snijeg koji sam prepoznao da dobar znak za sve ono što nas očekuje naredna tri dana. I bilo je tako. The CUP je bio fantastičan, Beogradu i regiji smo podarili nezaboravan događaj...
Danas će u Beogradu biti održan prvi radni sastanak predsjednika i direktora nacionalnih udruženja oglašivačke industrije Adriatic regije Danas će u Beogradu biti održan prvi radni sastanak predsjednika i direktora nacionalnih udruženja oglašivačke industrije Adriatic regije 16.04.2014. Miloš Simić: Mi smo, kao Asocijacija, trenutno veoma angažovani po pitanjima regulative i samoregulative. Veoma važna tema jesu i uslovi izlaska na pičeve. Trenutna situacija na našem tržištu ne ide na ruku ni jednom od učesnika ovog procesa...
U Beogradu se u srijedu, na inicijativu Media Marketinga, sastaju predsjednici i direktori nacionalnih udruženja Slovenije, Hrvatske, Srbije i Crne Gore da bi razgovarali o saradnji unutar Adriatic regije U Beogradu se u srijedu, na inicijativu Media Marketinga, sastaju predsjednici i direktori nacionalnih udruženja Slovenije, Hrvatske, Srbije i Crne Gore da bi razgovarali o saradnji unutar Adriatic regije 14.04.2014. Damir Ciglar: Šire uređivanje tržišta moguće je jedino iz šire pozicije, a to znači da se uređuju istovremeno područja djelatnosti agencija, medija i oglašivača...
U Beogradu se u srijedu, na inicijativu Media Marketinga, sastaju predsjednici i direktori nacionalnih udruženja Slovenije, Hrvatske, Srbije i Crne Gore da bi razgovarali o saradnji unutar Adriatic regije U Beogradu se u srijedu, na inicijativu Media Marketinga, sastaju predsjednici i direktori nacionalnih udruženja Slovenije, Hrvatske, Srbije i Crne Gore da bi razgovarali o saradnji unutar Adriatic regije 14.04.2014. Špela Levičnik Oblak: Situacija u oglašivačkoj i šire u marketinškoj struci je teška i sigurno bi dobrodošla saradnja i podizanje standarda u cijeloj regiji jer se radi o zajedničkom dobru...

Fotografije

Oglašavanje

Newsletter

Oglašavanje

Facebook

Partneri


Povratak na vrh