Tijana je rukovodila investicijama proširenja poslovanja koje su doprinijele daljem stabilnom rastu kompanije na svim tržištima

This article is also available in: English

Priredio: Adnan Arnautlija

TIJANA ŠKORIĆ TOMIĆ NA LISTI ŽENA KOJE UNAPREĐUJU DRUŠTVENU SCENU SRBIJE

Prema tradicionalnoj listi najmoćnijih u raznim sferama javnog života (biznis, sport, mediji i dr) koju već 13 godina realizuje dnevni list Blic, Tijana Škorić Tomić, izvršna direktorica I&F McCann Grupe nalazi se na 20. mjestu na listi 100 najmoćnijih žena u Srbiji.

Tijana je rukovodila investicijama proširenja poslovanja koje su doprinele daljem stabilnom rastu kompanije na svim tržištima. Veliki je poznavalac medijskog i advertising biznisa sa jakim korijenima u finansijskom sektoru. Aktivna je članica SAM i AmCham i godinama podržava humanitarnu organizaciju BelHospice.

U SPLITU ODRŽANA KONFERENCIJA “DIGITALNI MARKETING U TURIZMU”

U organizaciji agencije za internetski marketing SeekandHit i Googlea, krajem prošle sedmice u Splitu je održana interaktivna konferencija o važnosti digitalnog marketinga u turizmu.

Na konferenciji su sudjelovali hotelijeri, agencije i poslovni subjekti iz sfere turizma, koji su imali priliku saznati više o mogućnostima oglašavanja na Googleu, aktualnim trendovima u pretraživanju destinacije izravno od Google tima, te načinima kako ostvariti interakciju s potencijalnim klijentima online.

S obzirom na interaktivni karakter konferencije, na kraju programa je pripremljena radionica na kojoj su sudionici imali priliku naučiti kako definirati i optimizirati svoju digitalnu strategiju, te osigurati proaktivni pristup online gostima.

Više informacija potražite na stranici agencije SeekandHit, a ispod možete pogledati video isječak sa konferencije.

KRAJNJI ROK ZA PRIJAVE NA THE ONE SHOW 2018 ISTIČE OVOG PETKA

Krajnji rok za The One Show 2018 je blizu, pa stoga The One Club podsjeća kreativce da je vrijeme da zagriju stolicu i pripreme svoje prijave. Nešto poput Noela Cotrella, CCO-a Fitzco-a, koji ilustrira upravo to u ovom humorističnom spotu za The One Show 2018.

Samo vam je nekoliko dana ostalo da postanete „famous famous“ na The One Showu 2018. Rok ističe ovog petka, 16. veljače/februara, a svi fizički materijali moraju stići u urede The One Club-a u New Yorku od 18:00 EST na taj datum.

ADFEST PREDSTAVIO PRVE GOVORNIKE ZA 2018.

24 sata: Tijana Škorić na 20. mjestu na listi 100 najuticajnijih žena u Srbiji; Split: Konferencija “Digitalni marketing u turizmu”; Prijave za Then One Show do petka; Prvi govornici na ADFestu 2018.

ADFEST je počeo sa predstavljanjem svog programa za 2018., a na listi su do sada FINCH, Massive Music, MPC, Carat, Contagious i ADK, a u narednim danima bit će objavljena imena brojnih drugih predavača.

Kem Suraphongchai, direktor festivala ADFEST, izjavio je ovim povodom: „Iako smo tek počeli otkrivati naš program za ADFEST 2018, sa sigurnošću možemo reći da će to biti naša najsnažnija postavka u našoj 21-godišnjoj povijesti.“

Prvi najavljeni govornici ovogodišnjeg ADFEST-a su: Greg Attwells, IP Strategist, FINCH; Tamon Fujimi, Business Development Manager, MassiveMusic; Barry Greaves, VFX Supervisor, MPC; Adam Bow, Head of Content, APAC, Carat Asia Pacific; Rob Sherlock, CEO & Chris Gurney, Executive Creative Director, Global, ADK Global; Paul Kemp-Robertson, Co-Founder, Contagious.

Za više pojedinosti o programu ADFEST 2018 festivala posjetite www.ADFEST.com