This article is also available in: English

Priredio: Adnan Arnautlija

PREDSTAVLJENA SPONZORSKA SURADNJA IZMEĐU HRVATSKOG SKIJAŠKOG SAVEZA I GENERALI OSIGURANJA D.D.

Na konferenciji za medije u ponedjeljak, u zagrebačkom hotelu Westin, na kojoj su bili prisutni hrvatski A reprezentativci te trener-savjetnik Ivica Kostelić, objavljena je nova skijaška sezona te odlazak najboljih natjecatelja na utrke Svjetskog kupa u Finsku i SAD. Ujedno je predstavljena i suradnja s jednim od glavnih sponzora Hrvatskog skijaškog saveza, tvrtkom Generali osiguranje d.d.

„Generali je dobro poznato ime prijateljima sporta širom svijeta, jednako i u Hrvatskoj, a ljubiteljima skijanja i kroz dugogodišnju prisutnost u svjetskom skijaškom kupu. Zato se kao odlična prilika za naš daljnji doprinos sportu u Hrvatskoj, uz nogometnu reprezentaciju, pruža suradnja s Hrvatskim skijaškim savezom. Naša je uloga da ih kao pouzdan partner podržavamo na skijalištima širom svijeta kako bi u potpunosti iskazali svoj sportski i ljudski potencijal, što je poruka i svim mladima da ne pristaju na ništa manje od toga. Navijamo za nove uspjehe hrvatskog skijanja i sporta!“, naglasio je predsjednik Uprave Generali osiguranja d.d. Georg Engl predstavljajući novu sponzorsku suradnju kojom je Generali osiguranje d.d. postalo jedan od glavnih sponzora Hrvatskih alpskih skijaških reprezentacija u slijedeće dvije sezone.

 „JAFFA“ SPONZORIRA NAJBOLJEG SRPSKOG SKIJAŠA

24 sata: Generali osiguranje sponzorira Hrvatski skijaški savez; Jaffa sponzorira najboljeg srpskog skijaša; Bliži nam se DIABLOG; Global Entrepreneurship Week... 3

Srpski reprezentativac u alpskom skijanju Marko Vukićević, potpisao je sponzorski ugovor sa kompanijom Jaffa iz Crvenke. Kroz ovo partnerstvo Jaffa će u narednom periodu pružati značajnu podršku mladom skijašu na putu ka svetskom vrhu.

Marko Vukičević je Srbiji nedavno doneo čak tri medalje, dva srebra i jednu bronzu, sa Južnoameričkog kupa (SAC) koji je u septembru održan u Čileu, a već u novembru ga u Lejk Luizu u Kanadi očekuje početak Svetskog kupa u izuzetno jakoj konkurenciji.

Markov sportski izazov za sezonu 2018/19. je približavanje svetskom vrhu i osvajanje pozicije među prvih 15 skijaša na zvaničnoj FIS listi.

NA DIABLOGU OTVORENO O IZAZOVIMA BLOGERSKE SCENE

24 sata: Generali osiguranje sponzorira Hrvatski skijaški savez; Jaffa sponzorira najboljeg srpskog skijaša; Bliži nam se DIABLOG; Global Entrepreneurship Week... 1

Kako se probiti i opstati na sceni, kako kreirati autentični sadržaj i na koji način surađivati s brendovima samo su neka od pitanja o kojima će se raspravljati na okruglom stolu Izazovi blogerske scene treće DIABLOG konferencije o blogerima i influencerima koja će biti održana 21. studenog u Kaptol Boutique Cinema, u Zagrebu.

Moderiranje teme preuzeo je Vanja Prahić, voditelj tima za društvene mreže unutar grupe 24sata i voditelj projekta BlogBuster koji je na jednom mjestu okupio neke od najboljih hrvatskih blogera.

Svoje blogerske izazove na panelu će otkriti Alis Marić, koja je nakon više od 20 godina uspješne korporativne karijere pokrenula danas vrlo uspješni blog Čitaj knjigu.

O ljubavi prema hrani i kuhanju govorit će višestruko nagrađivana blogerica Sanja Mijac s bloga Domaćica.

GLOBALNI TJEDAN PODUZETNIŠVA 2018.

24 sata: Generali osiguranje sponzorira Hrvatski skijaški savez; Jaffa sponzorira najboljeg srpskog skijaša; Bliži nam se DIABLOG; Global Entrepreneurship Week...

Studentska udruga „Poduzetnici bez granica“ (EWOB) je jedna od najaktivnijh udruga Sveučilišta Josipa Jurja Storssmayera.  Djeluje na Ekonomskom fakultetu u Osijeku te 13. do 15.11.2018. po jedanaesti put zaredom, jedina u Hrvatskoj održava globalni tjedan poduzetništva. Global Entrepreneurship Week se obilježava svake godine u studenome te poziva mlade da se pridruže rastućem pokretu poduzetnika koji traže nove ideje i bolje načine za razvoj posla.  Ovaj tip događanja bit će proveden kroz predavanja uspješnih poduzetnika sa područja IT industrije, dizajna i glazbe, pod ujedinjenim naslovom „Poduzetništvo unutar kreativne industrije“. Sve detalje uz događaj kao i vrijeme održavanja predavanja, moguće je pratiti na facebook stranici udruge https://www.facebook.com/ewob.croatia/.

FACEBOOK ZARAĐUJE NA SREDNJOROČNIM IZBORIMA

Uprkos skandalu sa zloupotrebom podataka, budžeti marketera i dalje ostaju uz Facebook

Facebook bilježi značajan rast u svojim prihodima od oglašavanja zahvaljujući srednjoročnim izborima u Sjedinjenim Državama, budući da su političari koji su u aprilu ove godine rešetali Marka Zuckerberga pitanjima o privatnosti i sumnjivim oglasima počeli bjesomučno plaćati oglase na njegovoj platformi.

Predstavnici obiju strana američkog političkog spektra uložili su gotovo 300 miliona dolara na Facebook oglase od maja ove godine, tvrdi Centar za odgovornu politiku, što je doprinijelo tome da platforma uzme 22% ukupnog ulaganja u političke oglase, tj. 1,9 milijardi dolara!

Facebookovi sistemi za ciljanje publike, alati za testiranje i praćenje oglasa, očigledno su podjednako privlačni političarima koji pokušavaju doći do birača kao i marketerima koji pokušavaju dosegnuti svoje potrošače.

LINKEDIN AŽURIRA SVOJ CAMPAIGN MANAGER KAKO BI OLAKŠAO OGLAŠAVANJE BAZIRANO NA CILJEVIMA

linkedionLinkedIn konsoliduje svoj marketing

LinkedIn je otvorio javnu beta verziju ažuriranog Campaign Managera, njihovog samouslužnog alata koji oglašivači koriste za upravljanje i mjerenje svojih kampanja na ovoj platformi.

Ideja kojom se LinkedIn vodi je „olakšati klijentima da shvate šta se događa kada lansiraju kampanju kod nas,“ izjavio je Nitin Julka, projekt menadžer u LinkedInu.

Primarna razlika između prethodne verzije i novog rješenja je u pomaku ka oglašavanju zasnovanom na ciljevima. Umjesto da navodi oglašivače da odaberu oblik oglasa ili LinkedIn oglasni proizvod koji žele koristiti za oglašavanje kampanje, korisnici će moći izraditi svoje kampanje na temelju željenog ishoda.

Pročitajte više ovdje.