Hura je pozvala svoje članove da se prijave kao predavači, ili predlože potencijalne kandidate za projekat Rijeka 2020

This article is also available in: English

Priredio: Adnan Arnautlija

RIJEKA 2020 TRAŽI PREDAVAČE ZA KONFERENCIJU BRENDIRANJA KULTURE

RIJEKA 2020 – Europska prijestolnica kulture ove godine organizira konferenciju Brendiranje kulture, koja će se održati od 28. veljače do 2. ožujka te su u potrazi za predavačima. Udruga HURA! pozvala je sve svoje članove da se prijave kao predavači ili daju svoje prijedloge potencijalnih kandidata. Organizacija RIJEKA 2020 će predavačima podmiriti troškove honorara, puta i smještaja.

Neki od već potvrđenih predavača su: Erik Kessels (dizajner, umjetnik, kurator i suvlasnik agencije KesselsKramer), Miguel Rivas (partner u TASO grupi, specijaliziranoj za brendiranje gradova), Kai Amberla (direktor organizacije Finland Festivals, koji okupljaju istaknute glazbene, kazališne, plesne, književne i vizualne kulturne programe), Boris Ljubičić (dizajner) te MUZE (organizacija za kulturni turizam i menadžment).

Više informacija o samoj konferenciji možete naći ovdje.

SIGNET JEWELERS IMAJU NOVE AGENCIJE SA KOJIMA ŽELE NOVE USPJEHE

24 sata: Budite predavač na Konferenciji brendiranja kulture; MediaCom Saše Savića nova agencija za Signet Jewelers Limited; Pojačanje u GRAWE Hrvatska; #WeAreBetterWithPets nagrade... 1

Signet Jewellers Limited najavio je tri nova agencijska partnera kako bi poboljšao učinkovitost svojih ulaganja u oglašavanje i marketing te podržao tri strateška prioriteta njihovog plana transformacije koji su nazvali Path to Brilliance  (Customer First, OmniChannel, i Culture of Agility and Efficiency).

Signet je odabrao agencije nakon pitcha provedenog u cilju transformacije i pojednostavljenja ulaganja kompanije u marketing.

Signet je odabrao MediaCom da nadgleda sve medijske planove i zakup za njihova četiri američka brenda: KAY, Jared, Zales i Piercing Pagoda.

„Drago mi je što radim s Signet Jewelers i vjerujem da će naša kreativnost pomoći u postizanju boljih poslovnih rezultata za njihove brendove“, rekao je ovim povodom Saša Savić, CEO MediaCom-a u SAD-u.

Signet je također imenovao agenciju Zimmerman za novu kreativnu agenciju i strateškog partnera za KAY brend, te su odabrali Badger & Winters kao glavnu agenciju za razvoju brand platforme za Zales, i proširenje na integrirane i digitalne kampanje.

NOVA POJAČANJA ZA REGIJU DALMACIJA U GRAWE HRVATSKA D.D.

24 sata: Budite predavač na Konferenciji brendiranja kulture; MediaCom Saše Savića nova agencija za Signet Jewelers Limited; Pojačanje u GRAWE Hrvatska; #WeAreBetterWithPets nagrade... 2

Razvoj kanala agencijske prodaje i banko kanala za GRAWE Hrvatska u regiji Dalmacija od 1. februara/veljače 2019. preuzeo je novi direktor agencijske prodaje za tu regiju, Ljubomir Dujmov. Njegovo bogato iskustvo u prodaji na rukovodećim pozicijama i kontinuirano usavršavanje u prodaji i rukovođenju uvelike će doprinijeti nastavku jačanja suradnje s vanjskim prodajnim partnerima.

„Kod GRAWE-a me privukao vrhunski tim, obiteljske vrijednosti poduzeća koje i osobno dijelim i jasan fokus na korisniku i zaposleniku. Nakon 15 godina rada u drugim poduzećima, u GRAWE-u s ponosom mogu reći kako svojim radom zaista pomažem ljudima u teškim situacijama, odnosno upravo onda kada im je pomoć najviše potrebna. Radujem se novim izazovima, učenju novih stvari, upoznavanju novih ljudi i realizaciji zajedničkih ciljeva“, rekao je Ljubomir Dujmov o svom dolasku u GRAWE.

PURINA I JOURNAL DODIJELILI #WEAREBETTERWITHPETS NAGRADE

24 sata: Budite predavač na Konferenciji brendiranja kulture; MediaCom Saše Savića nova agencija za Signet Jewelers Limited; Pojačanje u GRAWE Hrvatska; #WeAreBetterWithPets nagrade... 3

PURINA i Journal okupili su kućne ljubimce i njihove vlasnike na dodjeli #WeAreBetterWithPets nagrada osobama najzaslužnijima za stvaranje boljeg svijeta kućnih ljubimcima u 2018. godini.

#WeAreBetterWithPets je nagrada kojom PURINA već drugu godinu zaredom daje priznanje onima koji su svojim djelovanjem doprinijeli boljoj kvaliteti života  kućnih ljubimaca. Nagrade se dodjeljuju u tri kategorije: Javna osoba – entuzijast godine, Entuzijast godine te Posebna nagrada.

Ove godine nagrada Javna osoba – entuzijast godine pripala je jazz divi Zdenki Kovačiček koja je veliki broj koncerata održala upravo u svrhu prikupljanja pomoći manje sretnim životinjama. Nikolina Raček koja vlastitim financijskim sredstvima spašava životinje pronađene na ulici i brine o pronalasku njihovog novog doma pobjednica je kategorije Entuzijast godine. Posebna nagrada pripala je spasilačkom timu Hrvatske gorske službe spašavanja Karlovac koja ima preko 1.000 intervencija godišnje od kojih se veliki broj odnosi na spašavanja života. U većini potraga i spašavanja, spasioci se oslanjaju na svoje najvjernije članove tima – pse.

BAIDU UDUPLAO BROJ DNEVNIH KORISNIKA KAMPANJOM ZA KINESKU NOVU GODINU

24 sata: Budite predavač na Konferenciji brendiranja kulture; MediaCom Saše Savića nova agencija za Signet Jewelers Limited; Pojačanje u GRAWE Hrvatska; #WeAreBetterWithPets nagrade... 4

Kineski pretraživački gigant sarađivao je s kineskom državnom televizijom CCTV, te su u sklopu njihovog novogodišnjeg programa promovirali svoju kampanju u kojoj su nudili 133 miliona dolara u novčanim nagradama.

Promocija, koja se održala na lunarnu novu godinu, potaknula je korisnike da preuzmu aplikaciju Baidu i slijede upute za osvajanje novčanih nagrada.

Tokom četverosatnog gala programa, koji je najgledanija zabavna emisija na svijetu, milioni korisnika primili su ‘crvene omotnice’ koje su sadržavale po $3, dok je 10.000 korisnika osvojilo omotnice sa $299, navodi Yahoo Finance.

Usljed ove promocije, broj dnevnih korisnika Baidua skočio je na 300 miliona doslovce preko noći.